A Hillside House In Indonesia [Video]

On a rocky hill in Senggigi, Batu Layar, Indonesia, a steeply contoured 1600 square metre plot has become the new home of a young couple and their three children. Created by Wahana Architects, the home has a 1200 square metre build area that beds snugly into its contoured environment. With a rise of around 25 metres from the main road, the Hill House gains terrific views over an ocean panorama. Mature trees and shrubs grow all around the terrain, creating a lush green cocoon from higher ground. A swimming pool aligns with the open horizon, along with a wide sun terrace and outdoor living areas. Stay till the end for floor plans and a video tour.

Check out the home tour video:

Be sure to subscribe to Home Designing on Youtube for regular architecture and design videos.

Recommended Reading:  Luxury Brazilian Hillside Home By The Sea