An Indonesian House That Gets Light To Play With Stone And Concrete [Video]

As the future home of a designer couple, this project came into the hands of TIES architects with some very specific homeowner requirements. The couple wanted to integrate their daily working environment as a fundamental piece of the puzzle, where it would merge with the regular routine at home. Because of this desire for a strong work and home life link, the 375 square metre house was constructed upon two leading functions. The essential home office is located down on the first, semi-basement floor, with a welcoming residential area situated upon the level above. It’s here that a towering window wraps a pitched, double-height room, and a breathtaking breeze block wall brings stunning sunlit pattern.

Check out the home tour video:

Be sure to subscribe to Home Designing on Youtube for regular architecture and design videos.

Did you like this article?

Share it on any of the following social media channels below to give us your vote. Your feedback helps us improve.

From HD & Partners

Other related interior design ideas you might enjoy
Comments? Let us know
House with front lawn

Get the best in architecture and design

Delivered directly to your inbox. Free.