Family Apartment Designed To Maximise Natural Light

Created for a young married couple, this bright 105 square metre home interior is situated in the PIRS residential complex, Minsk, Belarus. Visualised by Zrobim Architects, the main concept for the interior was to maximise permeability of light and space. Only a small WC gains no access to natural daylight, whilst glass partition walls share the resource between all other spaces, including two bedrooms. This transparency also creates a connectivity between each area: the hallway trickles openly into the kitchen diner, the kitchen diner attaches with the bedrooms, and the master bedroom flows seamlessly into the ensuite bathroom, which results in an easy flow for relaxed modern living.

Recommended Reading:  Fresh, Bright & Colorful Home Interiors With Botanical Vibes

Did you like this article?

Share it on any of the following social media channels below to give us your vote. Your feedback helps us improve.

From HD & Partners

Other related interior design ideas you might enjoy
Comments? Let us know
House with front lawn

Get the best in architecture and design

Delivered directly to your inbox. Free.