Open Layout House Concept By Studio MK27

By the Pinheiros River in the city of Sao Paulo, huge stacked concrete volumes form the casing of a striking new home, designed by the talent at Brazilian company Studio MK27. Within the structure, a vertical circulation column acts as a core around which three exposed concrete boxes are pivoted, creating layers of cantilevered rooms and huge decks that offer glorious opportunity for true indoor-outdoor living.

Via Designboom

Did you like this article?

Share it on any of the social media channels below to give us your vote.

Your feedback helps us improve.

House with front lawn

Get the best in architecture and design

Delivered directly to your inbox. Free.


Here is what you get free by subscribing:

  • An ebook with 100+ images of some of the best work we have ever featured.
  • A daily dose of outstanding design pictures and tips in your inbox.
  • Inspiration from the best in the industry. Watch, adapt, adopt!