Facebook’s New Cool Office!

Studio o+a was responsible for redesigning Facebook’s new 150,000-square-foot office at Palo Alto, California, USA. During the design process, the design firm consulted employees to find out their expectations about the work environment and they designed the space for each department with a different twist. There is another interesting point here. Some of the walls have been left white and some places look as though they still might need some work. According to Facebook employee Everett Katigbak, this has been done on purpose as he notes on his blog:

Just as people make the space on the website their own, we’ve opted to do the same with our physical space. We’ve left a lot of the walls white and the spaces unfinished to encourage employees to add the finishing touches.

Take a look at some of the office snaps:

facebook office exterior

facebook office lounge

facebook-office-interior

facebook-office-snaps

ADVERTISEMENT

facebook interior design

facebook-work-environment

facebook-crane

facebook-employees

facebook-meeting-room

facebook-interior

facebook-workplace

office-interior-facebook

facebook-conference-room

modern-office-interiors

Here is a quick video skate… err… walkthrough of the office. :)

You have seen the Facebook Office. Want to see what Twitter’s Office looks like? See the post on: Twitter Office Interiors.

[Images via Office Snapshots, Thanks for the tip, Amit Agarwal ]

Did you like this article?

Share it on any of the social media channels below to give us your vote.
Your feedback helps us improve.
Interior Design Book